مزایا و معایب‌ ال این وان

مزایا و معایب ال این وان

آل این وان دستگاهی بین لپ تاپ و کامپیوتر است، با این تفاوت که صفحه نمایشگر و کیس به صورت یک‌دست در آن قرار دارند. با کیبورد و ماوسی که این دستگاها درون خود جا داده اند، می‌توان گفت یک کامپیوتر کامل داریم. بیشترین استفاده این سیستم‌ها در اداره ها و سازمان‌ها است چرا که با طراحی فشرده ای که دارد می توان با وجود کمترین فضای ممکن، یک کامپیوتر را برای کارمندان فراهم کرد. در ادامه این مقاله به مزایا و معایب‌ ال این وان می‌پردازیم.

مزایا آل این وان:

در ادامه به بررسی برخی از مزایای ال این وان ها میپردازیم.

1- اتصال نمایشگر به سیستم

هنگام خرابی صفحه نمایشگر کل سیستم باید تعویض گردد اما در سیستم‌های اسمبل شده اگر نمایشگر عیب پیدا کند فقط هزینه خرید مانیتور را داریم، و بالعکس اگر مانیتور مشکلی نداشته باشد و به هر دلیلی سیستم دچار ایراد شود که قابل تعمیر نباشد باید قید مانیتور را بزنیم. بنابراین استفاده از سیستم‌های اسمبل شده بسیار بهتر است. آل این وان ها به طور کلی دارای قابلیت‌های منحصر به فرد و مفیدی هستند. کمتر جایی را اشغال میکنند. اما با توجه به اغلب موارد از قبیل هزینه تعمیرات بالا، کاربران مخصوص به خود را دارد.

2- اشغال کمترین فضا

استفاده کردن از آل این وان ها، به علت این که مانیتور به عنوان یکی از مهم‌ترین اعضای سیستم کامپیوتری می‌باشد، می‌شود کمترین جا را برای آن‌ها اختصاص داد، و اگر هم از کیبورد و ماوس بی‌سیم در کنار آن‌ها استفاده شود، فضای زیبایی طراحی می‌شود که برای کاربرانی ‌که در ادارات فعالیت دارند موضوع مهمی می‌باشد.

3- صفحه‌ی لمسی نمایشگر

یکی دیگر از ویژگی های شاخص الین وان ها صفحه نمایش لمسی یا چند لمسی آن‌ها است. سبک بودن و ویژگی جابجایی انها می‌تواند شرایط بهتری را برای کاربران فراهم کند. اصلی ترین خصوصیت این نوع PC ها، نمایشگر آنها می‌باشد. PC های سنتی نیازمند یک مانیتور مستقل با هزینه جداگانه می باشند بنابراین خیلی از کاربران مجبور به خرید مانیتورهای 17 اینچ یا کوچک می‌شوند. لپ تاپ ها نیز غالبا مانتیورهای 17 اینچ یا کوچکتر دارند. اکثر کامپیوترهای All-in-one با حداقل اندازه نمایشگر 20 اینچ ارائه می شوند. شما از یک صفحه نمایشگر  HDبهرمند می‌شوید و برخی مدل های بزرگتر کیفیت با وضوح بالا را نیز به شما ارائه می دهند.

4- ویژگی بروزرسانی

آل این وان‌ها دارای قابلیت آپدیت کردن رم و هارد هستند. هرچند امکان ‌دارد این قابلیت را در سری کامپیوترهای دیگر مشاهده کنید اما آل این وان ها قابلیت های بالایی دارند که در ادارات و سازمان ها استفاده می‌شود. این امر می تواند باعث شود تا کاربر در کارهای طولانی تری از آن استفاده کند.

 

مزایا و معایب‌ ال این وان
مزایا و معایب‌ ال این وان

 

5- کم مصرف بودن آن

کاهش برق 86% یی دیگر از مزایای آل این وان است که به خودی خود امر مهمی در کاهش هزینه ها می‌باشد به خصوص در مدت طولانی. این موضوع را کسانی که با سیستم های کامپیوتر کار کرده اند بهتر درک می‌کنند، به خصوص اگر تعداد کاربران بالا باشد. آل این وان ها را می‌توان به برق شهری وصل نمود و از آن به عنوان PC استفاده نمود.

 6- محافظت در برابر ریختن مایعات

اگر شما یک کودک سه ساله داشته باشید می دانید که ارتباط آنها با کامپیوترها خاص می باشد. ریختن چیزی بر روی کامپیوترهای سنتی می تواند بسیار مخرب باشد و باعث سوختن مدارهای الکترونیکی شود. اما در مورد کامپیوترهای چند کاره چون ارتفاع سیستم با سطح میز زیاد است، در صورت ریختن چیزی بر روی میز مشکلی برای کامپیوتر پیش نخواهد آمد.

7- قرار دادن در وضعیت خواب برای کاهش تایم آغاز به کار

حتی در مدل های قابل حمل که دارای باتری می باشند، کامپیوترهای چند منظوره را می توان به برق شهری متصل نمود و به عنوان یک PC از آنها بهره گرفت. برای افرادی که این گزینه را انتخاب می کنند، نگهداری کامپیوتر آسان می باشد. کافیست فقط سیستم را در وضعیت خواب تا زمانی که مجدداً به آن نیاز دارید، قرار دهید. با داشتن پردازنده های چهار هسته ای، می توانید بلافاصله کارتان را آغاز کنید و نیازی به صبر کردن برای یک زمان راه اندازی طولانی نخواهید داشت و می توانید از این گزینه برای مدت چندین ماه نیز استفاده نمایید.

معایب آل این وان ها:

در قسمت قبل به مزایا ال این وان ها اشاره کردیم و در ادامه به معایب ال این وان ها می‌پردازیم.

1- نداشتن تنوع

مشکل مهمی که آل این وان ها دارد، این که از طراحی‌ محدودتری نسبت به دیگر سیستم‌های کامپیوتری بهره می‌برند و از تنوع کمی برخوردار هستند.

2- مخصوص برای کاربری‌های ساده

با اینکه پردازنده آل این وان ها از تعداد هسته و فرکانس مطلوبی برخوردار هستند اما نسبت به کامپیوتر PC ضعیف تر عمل می‌کنند زیرا تکنولوژی آل این وان‌ها برای حمل کردن طراحی شده است و برای کاربری‌های پیچیده‌تر مانند استفاده های نیمه سنگین و سنگین گرافیکی نامناسب هستند. بهترین استفاده آل این وان‌ها کاربری‌های سازمانی و اداری است که نیاز به نرم افزارهای ساده‌ای مانند وب‌گردی و OFFICE دارند، یا مجموعه‌هایی که موسوم به سیستم‌های کامپیوتری با صفحه نمایش‌های بزرگتر و با کیفیت‌تر هستند.

 

مزایا و معایب‌ ال این وان
مزایا و معایب‌ ال این وان

 

3- وزن زیاد

از آن جایی که آل این وان‌ها از وزن 9 کیلو گرمی برخوردار‌ هستند و از طرف دیگر نمی‌توان آن‌ها را مثل کیس کامپیوتر بر روی زمین قرار داد پس در نتیجه باید میز کامپیوتر شما تحمل زیادی از وزن داشته باشد، و این نکته تنها به همین امر خلاصه نمی‌شود، وقتی کاربر می‌خواهد جابه‌جایی و یا تمیز کردن سیستم خود را انجام دهد باید وزن تقریبا زیادی را بر روی میز خود جا به جا نماید.

4- پشتیبانی نکردن از دو مانیتور همزمان

نکته منفی که آل این وان‌ها دارند این است که در اکثر مدل‌ها از دو سیستم همزمان پشتیبانی نمی‌کند. زمانی میتوان این قابلیت‌ را  در سایر سیستم‌ها داشت که تا 4 خروجی تصویر از سیستم کامپیوتر گرفت. همچنین پورت HDMI که یکی از پراستفاده ترین پورت‌های نمایشگر است که در ال این وان وجود ندارد.

5- آسیب پذیر بودن

آل این وان‌ها از آسیب پذیرترین سیستم‌های کامپیوتری هستند. به طوری که با کوچکترین ضربه و شکستن صفحه نمایشگر آن، بایستی کل سیستم را کنار بگذارید و پول یک سیستم کامل کامپیوتر را پرداخت نمود.

جمع بندی

با خواندن این مقاله امیدواریم به مزایا و معایب‌ ال این وان پی برده باشید. درصورت هرگونه سوال و یا نیاز به راهنمایی خرید آل این وان نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

ام اس آی توتال نمایندگی رسمی ام اس آی در تهران بوده و دارای خدمات تعمیر مانیتور ام اس آی، تعمیر کارت گرافیک ام اس آی، تعمیر مادربرد ام اس آی، تعمیر لپ تاپ ام اس آی و تعمیرات آل این وان msi می باشد . برای مشاوره با شماره ۴۵۱۰۲ ۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *